Minyak kelapa dara dan berpuasa

Assalamualaikum ibu2, kat sini ada tak yg amalkan minyak kelapa dara? Boleh share kan pengalaman.. dan lagi satu ada tak ibu2 kat sini bersalin dan juga pernah berpuasa pada bulan ramadhan? #First_Baby

Minyak kelapa dara dan berpuasa
2 Balas

Kalau dr segi saintifik, minum minyak kelapa dara tk ada effect apa pun utk bantu mudahkan bersalin ke apa. Rasanya Dr Imelda ada sentuh pasal ni, tak pun doktor lain. Saya tak ingat. Utk kegunaan luaran mungkin elok.

Saya guna minyak kelapa untuk sapuan shj setakat ni.