First pregnancy

Assalamualaikum ibu² hebat semua... Nak tanya sbb sy pertama kali nak lalui fasa nie, normal ke klau² pinggul mulai trasa sakit², kekdg trasa sperti sakit mcm sengugut, lps² tu ok... Kekdg perut rsa mengeras smpi ke pinggang, xlama ok balik... 36mggu 4hari skrgni... Terima kasih.. Mohon komen yg murni²...

1 Balas

Sama la kita. 36w. Sy on alami benda yg sama. Sy rse normal la kot sbb nm tggu hari je kan. Sy just make sure baby gerak klu lps perut memulas atau mengeras tu.