selamat keduanya

Assalamualaikum ibu2 disini sy selamat bersalin pada 28.12.2019 baby girl seberat 2.49kg secara czer..Alhamdullilah hari nie sudah 11 hari berpantang

selamat keduanya
35 Balas

Tahniah. For parenting tips, check this: https://learning.covoji.com/growth/growth-mindset-parenting/

Alhamdulillah... So cute... May Allah SWT protect both of you k... 😍👍

Alhamdulillah Tahniahhh ..dapat baby come pula tu..semoga ibu n baby sentiasa sihat.

Alhamdulilah dua² sihat slmt berpantang...baby Comel

Bayi saya pada 24/12/2019...berat3,774g 🤯🤯

alahaiiiii .. shomel nye awk baby ..😍😍😍

Tahniah sis dpt baby girl selamat Berpantang

Alhamdulillah tahniah dan selamat berpantang

Waalaikumsalam..... tahniah sis....comel ank

selamat berpantang sis,comel baby💕