Vaksin pregnant mom

Assalamualaikum ibu semua..ada x ibu kt sini yang dah ambil vaksin 1st dose utk 17 minggu? So far macam mana?ok x ibu dan kandungan? #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Sy 1st dose masa 16w, tk ada side effect. Baby okay. Kena covid masa 19w, alhamdulillah baby okay sihat juga. Complete 2nd dose masa 21w. Tunggu booster shot / 3rd dose pulak in the future. Skrg nk masuk 27w, baby aktif, besar, sihat insyaAllah.

Saya ambil masa 12w. Completed. Skrg 18w. Baby ok. Saya je pns bdn & pening sikit tak lama pun. Lain org lain effect ada yg ok je.