Cuci toilet

Assalamualaikum ibu semua. Ibu semua cuci toilet berapa kerap ye time pregnant? Ada cara senang nak cuci toilet tak? #seriusnanya #bantusharing #firstbaby

8 Balas

37w masih cuci toilet mcm biasa but make sure tak tunduk banyak or lama (takut pressure perut and pernah baca elakkan drpd baby lemas).

4y ago

tulah sis. saya pun cuci toilet guna berus tangan. banyak tunduk. risau juga dengan baby. bau clorox pun satu hal juga