Cuci toilet

Assalamualaikum ibu semua. Ibu semua cuci toilet berapa kerap ye time pregnant? Ada cara senang nak cuci toilet tak? #seriusnanya #bantusharing #firstbaby

8 Balas

Kalau kotor cuci laa .. dlu masa mula2 cangkung la mencuci toilet tu , pastu ni perut dh besar , cuci oakai penyapu keras tu .. letak sabun then gosok2 je pakai oenyapu keras tu .. then settle ,, kalau mangkuk tandas tu guna la berus tandas biasa tu , melainkan lantai dgn dinding guna penyapu keras tu .. takpun guna mop , celup mop guna clorox then gosok2 lantai .. InshaAllah bersih , yang oenting oakai slipar masa cuci toilet tu .. tak elok kn pijak clorox 😊 tapi ikut keselesaan awak laa .. itu apa yg saya buat ..

4y ago

wah baguslah. saya pun takterfikir nak guna mop kat dinding 😂 sebabtu suka tanya tips ibu ibu semua