3 Minggu 5 hari

Assalamualaikum ibu sekalian , saya hamil anak pertama .. adakah normal kandungan berusia 3 minggu 5 hari saya rasa sangat nyilu dan sakit di bahagian peranakan ? Sakit seperti period pain .. mohon yang ada pengalaman yg sama utk share 😔

2 Balas

Sama masa first dlu tahu pregant 6 weeks mmg ada tasa nyilu.. then bila mcm sakit je saya gosok2 je dekat bahagian yg sakit tu.. normal di awal kehamilan rasa mcm tu ☺️

Awal lg tu.. mmg dah confirm pregnant ke? biasanya org confirm pregnant 5-6 minggu sis.. 3 minggu ni boleh jd nk period 😅 sintom pregnant pun biasanya 5 minggu baru muncul…

2y ago

Rasa nya tu dah lebih 3 minggu tu… Jadi normal la kalau rasa segugut tu… Mmg awal kehamilan akan rasa mcm tu.. Dah boleh pegi klinik buat scan awal kehamilan