38weeks 4days

Assalamualaikum Ibu-ii semua😘 Sekarang saya dah 38weeks 4days. Due date 12.11.2022. Dah rasa mengeras tapi false contraction. Doakan saya untuk bersalin sebelum due date ya 🤗 Doakan saya FATIN NOR SYAHIRA BINTI MOHD JUSOH#firstmom dipermudahkan dan dipercepatkan segala urusan bersalin dan semoga selamat, bersalin normal tanpa koyakkan & jahitan, kurang rasa sakit dan baby pun sihat dan selamat. AMIN ya Rabbal Alamin. Doakan saya. Lebih 40 orang yang doa, Insya Allah dimakbulkan. Saya juga doakan semoga ibu-ii yang menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin selamat ibu & anak.😘 Terima kasih semua moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa doa kalian kembali semula kepada kalian semua..In Shaa Allah. 🤲🏻 ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ 🤲🏼🥰

14 Balas

due date kita sama, tp sy awal 8/11 dh serah diri. moga smuanya selamat. amin in shaa Allah