takut sangat 😭😭😭

assalamualaikum ibu ibu sekalian . saya nak tanya saya dah 20 weeks pregnant . tadi saya gie buang air besar tetibe keluar darah tapi bukan berketul ketul just darah je adakah itu bleeding ataupun saya stress ye ?? pleasee jawab 😭😭#firstbaby #bantusharing #1stimemom #seriusnanya #jangandibully

2 Balas

myb sembelit or buasir...bila mngndung ni, tu normal sbb kita mkn ubat tmbah darah dn serat dlm badan kurg, baby dh amik...bykkn minum air ksong + syur/buah....klu rsau sgt, boleh g klinik or hspital..

3y ago

okay puan terima kasih

Darah tu dr mana? Vagina atau bontot? Biasa kalau dr bontot maybe sbb ada luka masa membuang

3y ago

Kalau dr bontot xpa. Maybe sbb ada luka. Tp kalau risau jd buasir ka apa better pergi klinik