Segugut

Assalamualaikum ibu ibu , nak tanya ada tak pengalaman rasa segugut pagi pagi ? saya dah rasa segugut dah 4 hari tapi tak sakit sangat2, taktau kenapa . Segugut pastu hilang sendiri . Boleh bagi pendapat tak ibu ibu ? 35weeks

2 Balas

masa 36 weeks saya rasa mcm senggugut mcm tu. 37weeks saya bersalin. saya punya tanda nak bersalin tu rasa mcm senggugut, tapi kuat dan kerap. masa 36weeks tu kejap2 je. awak dah kena start monitor..

sengugut ke mengeras? kalau mengeras tu normal je maybe baby dah padat