Tidak memahami

Assalamualaikum. Ibu ibu boleh share tak susu apa yg terbaik utk kita dan baby sepanjang kehamilan ni? ☺️☺️#ingintahu #firstbaby

1 Balas

Semua susu ok kecuali awak kena pilih susu: 1. no /less lactose jika awak ada lactose intolerance 2. no sugar & less carbohidrat (carbohidrat less 15g /serving) jika awak ada kencing manis 3. susu yg tiada gula tambahan bagai / susu kambing asli jika perut awak sensitif macam saya dan awak alah susu lembu macam saya.