Anak setahun

Assalamualaikum ibu ibu, bole tolong saya. Anak dah nak masuk 1 tahun. Saya fully bf. Tapi dh nak masuk 1 tahun ni,saya yang rasa susu utk anak tk cukup. patut ke bagi susu kotak fc? Tolong komen

4 Balas

Anak sy pon dh start masuk setahun. Untuk precaution sbb rasa mcm susu di produce tu makin kurang, sy try bg fc. Reject terus. Bg s26 pon reject. Now x tahu nk bg apa

Hai, macam mana puan tahu ye susu tak cukup untuk anak? Anak meragam ke? Sebab kita kena ada mindset susu untuk anak adalah cukup

ok ja bg susu fc,,tp kalau susu badan masih ada,,teruskan bagi smpi 2th😄

Bole je saya pon bagi susu fc fernleaf baru strt