Missed miscarriage & spotting.

Assalamualaikum & hye all. Preggy 12 weeks, scan lastweek & hanya nampak kantung sahaja. Doc at KK set appointment bersama pakar 25/06 utk scan & confirm again. But kt buku pink dh ade remarks missed miscarriage. Sejak memalam 07/06 dh mula ada spotting, brown color. Perlu ke sy tunggu sehingga 25/06? Or terus ke hospital/klinik for further checking? Sis buntu. #1stbaby #hoping4miracleshappen

1 Balas

Terus ke hospital sis xperlu tnggu appointment. Sbb kita pun tak thu spotting yg kuar tu sbb ape. Klau pegi hospital at least bole consult further dgn doc