Baby Tak Membuang 9 Hari

Assalamualaikum hye.. nak tnya normal kaa baby yang full breastfeeding tak membuang selama 9 hari dah ??? baby tak meragam dan still minum susu macam biasa.. Buang Angin Pon Adaa.. Dan Muak Susu Juga Ada.. Perut Tak keras.. Kembung Ada Tapi Tak Teruk.. Bunyi Sikit2 jaa bila Tepuk2..

6 Balas

Sy penah refer kes mcm ni kt dr. Dr ckp selagi baby tk meragam, kentut, perut tk keras, tkpe. Yang muntah susu tu tnda dia overfeed.