Ada X Yg Sama

Assalamualaikum hye mommy's smua... Sy preggy 24w tapi bawah perut dekat pelipat peha tu sakit yaamat ? xpenah jadi tapi org cakap regangan betul ke... Ada x yg sakit mcm ni.. Susah nk bgun nk tido.. Tapi kalau dah lama2 berdiri kurang la sikit..

2 Balas

Kalau ikut pengalaman mengandung 1st dulu, sakit tu sebab regangan kat abdomen kita. Tu normal, memang sakit sikit.

5y ago

Sy ni pon ada ke3 tapi ni 1st time rasa... Normal ye lega dgr..

Normal , sis cuba pegi mengurut dgn bidan yg pandai .n

5y ago

Nanti dah sarat lagi la sakit sis. Kena selalu pegi mengurut bagi lembut urat2 badan kita . bidan tak sentuh perut , just sentuh tempat2 lain je