Kaki Bengkak Masa Pantang

Assalamualaikum.. harini masuk 22hari saya berpantang tapi malam tadi sampai sekarang saya terasa separuh betis sampai tapak kaki saya bengkak, sampaikan buku lali pun tak nampak terus.. huhu Ada yang tahu apa punca atau ada pengalaman boleh share..? -12/6/24 - 3.42pg

2 Balas

wsalam..sebaiknya jumpa dktr utk pengesahan. sbb bengkak kaki perlu surut selewat2nya 10 hari dari slps bsalin.

3mo ago

oo. saya pula baru datang bengkak masa pantang hari 21 malam 22.. macamana tu?

bagitahu doktor/nurse ASAP. risau blood clot.