Detail Scan mana bagus ??

Assalamualaikum haiii ..kat mana nak buat detail scan yang bagus servis nya ,harga reasonable..Sy dah nak masuk 22 weeks,stay area pandan indah ampang ,kalau ada area KL pun boleh ,tq in advance 😘

2 Balas

sonobee okay, detail scan rm88 je, if include 4D rm108. penerangan pun jelas, rasa puas hati, cuba check fb Sonobee Ultrasound, selalu ada promo & kena booking. boleh tengok sono area puan mana yang terdekat boleh select yang tu then just booking jaa.

try search sonobee. reasonable price.