nak tanya

Assalamualaikum.. Haii.. Nak tanya.. Sesapa pna guna cream ni.?? Selamat tak guna klau breastfeeding bby?? Nak sapu dkat celah paha. Takut ada effect. Terima kasih klau ada yg sudi jwap. ?? stay safe everyone.

nak tanya
2 Balas

Hi, puan boleh baca kat insert for safety precaution. Kalau was was juga, better guna 1/4 cawan vco /Pevoo dipanaskan dgn sesudu fenugreek api perlahan jgn sampai didih. Sekadar panas sebentar , dah sejuk simpan di dlm botol kaca . Byk kegunaan minyak ni. Blh sapu kat dada dan punggung juga utk menegangkannya. Byk cara lebih selamat utk elak jangkitan kulat. Mkn probiotik, vco, elak gula putih, tepung gandum putih, megadosing vit c

ok je cream tu . kalau luka ke ap ke letak kejap je da elok