PIPI BABY MERAH2 MENGELUPAS

Assalamualaikum... Hai saya nk tanya mommy2 dlm ni.. pernah x pipi baby mommy2 yg lain jdi mcm ni ??.. anak saya pipi belah kiri teruk sikit sbb berair.. agak2 ada x ubat tuk ikhtiar bgi hilang.. dh try ubat klinik pun elok kejap je, pastu dtg balik🤦🏻‍♀️... Nk nngis sya tgok pipi anak sya mcm ni 😢#firstbaby #bantusharing

PIPI BABY MERAH2 MENGELUPAS
20 Balas

sis boleh try magic blue .anak sya jua mcm tu tpi dua2 pipi dan dia susu badan .alhmdulillah anak sya dah makin smbuh