Spotting first pregnancy

Assalamualaikum, hai. Saya nak tanya, normal ke untuk first pregnancy ni keluar spotting? Dah seminggu keluar darah warna coklat. Saya scan masa hari ke 3 spotting semua nya dalam keadaan yang baik. Saya pregnant 8week. Perlu ke saya rujuk ke hospital?

2 Balas

hehe soalan apa awak ni😓 perlu la kalau da berkaitan pregnancy lagi lagi ada spotting. kalau saya saya terus pergi hari ni keluar darah time tu juge saya pergi lagi lagi first pregnancy mmg saya terus ke kecemasan

1mo ago

thank you awak. saya dah pergi hospital 😊

Spotting awk tu banyak ke setitik dua je