Upt positif esok nya negatif

Assalamualaikum hai, nak tnya..spe ada pengalaman mula2 cek upt naik 2 Line walaupun samr2 esok nya cek lagi tiba2 jadi negatif..adakah Sya benar2 mengandung atau tak..keliru Sya dibuatnya..#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

5 Balas

saya🙋🏻‍♀️ pernah kena. sampai beli clear blue dua la. abes rm100 cmtu je. check2 rupanya tak pregnant. tapi bulan depannye pregnant. mana tau rezeki awak bulan depannye

2y ago

Sy mcm sis. Kena game rupa2nya tak pregnant pastu bulan depan tu rezeki sy 😅

sya prnh dlm semngu 5 kli cek upt positif samar2..mngu strusnya ngtve, sb tk puas hati cek upt keesoknya naik line terang..ari ni turun darah pla😌

saya pernah mcm tu...2 bulan bturut2 kena game ngan upt🤣 last2 2 3 hari lps tu period..

2y ago

betul tu...kena yakin kalau nak test...tp kena kuat mental gak kalau kena game...usaha dan usaha lagi...inshaa Allah..pasti ada hasil nya nnt..

samalaa sis aku dah tak datang haid 3bln sekali kena chek negatif

sape ada pengalaman..tolong komen.sebab tengah alami benda yg sma