Bleeding 11 weeks

Assalamualaikum, hai nak tanya. Saya ada bleeding sikit everytime buang air kecil. Bleeding tu mcm darah last period yg betul betul coklat tu. Dah pergi klinik, doc check ada blood spot dekat placenta baby tu. Selalunya kenapa ya jadi mcm ni? Boleh baik balik ke mcm mana? Saya pregnant 11w 2 days #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

Waalaikumussalam. Hanya doktor pakar je boleh bagi jawapan yg lebih tepat. Bleeding ni ada byk sbb. Ilmu manusia & mesin ciptaan terbatas. Yg penting sis ikut saranan doktor utk keselamatan baby ye. Saya prnh bleeding hitam 10-11w tapi scan baby masih ada & masih bernyawa. Doktor suruh saya makan ubat kuat rahim. Bykkn berehat.

3y ago

Tula saya baru makan ubat kuatkan rahim, tadi check alhamdulillah baby gerak gerak jantung pun okay. Tgk mcm mana esok, harap harap okay la 😢😢