pergi klinik negatif buat pregnantcy test positif

assalamualaikum hai.. nak tanya pendapat saya lewat period 4 lepas tu ada keluar bercak darah tapi sikit sangat2 warna pink.. bila buat ujian pregnantcy test positif.. tapi bila pergi klinik kerajaan doktor just buat tes air kencing dia kata negatif.. lepas tu dia bagi ubat tahan muntah.. tapi saya ada alahan macam orang mengandung mual, tak boleh makan, dan tak selesa dengan bau.. jadi balik dari klinik saya try buat lagi test air kencing positif jugak.. boleh ke pregnantcy test tu positif walaupun kite tak mengadung? kalau ikut kiraan saya dah 8 minggu 2 hari.. ada tak yang tahu..

1 Balas

Cuba check up di klinik swasta pula, cari second opinion, semoga ada rezekinya ya

4y ago

Wahh, tahniah ya, jaga diri baik baik dan semoga segala urusan dipermudahkan kelak