Susu badan.

Assalamualaikum hai mummy , saya nak tanya pernah x air susu masih kluar. Anak dah setahun 5bulan. Last air susu kluar anak 4 bulan lebih. lepas tu dah drop. This week tgah mandi bersih²kan nipple kluar air susu kuning. Sikit2 kluar ( kluar bila di marmet ) . Ada cara x utk kluarkan semua air susu tu. Sebb breast pndai sakit. #breastfedMom #airsusuibu

1 Balas

waalaikumussalam hai saya pernah tapi yg keluar belah kanan bila picit breast akan keluar . tapi belah kiri takda keluar .

1y ago

ada rangsangan tpi x kluar sndiri. di marmet baru kluar. dkat breast tepi . dkat otot mcm tu la. kdg sakit . nak dkat² period skit.