Alahan 1st Trimester

Assalamualaikum Hai Mummies semua. Ada ke dekat sini alahan dia tak boleh nak sentuh nasi langsung. Tengok nasi dengan lauk pun dah kembang tekak rasa nak muntah. Saya nak tanya mummies yang dah ada pengalaman. Mummies makan apa sebagai pengganti nasi ya? #SeriusTanya #ingintahu #firstmom #BantuSaya

18 Balas

sy pun same dh berapa mggu dh x sentuh nasi. mkn pun paksa sikit je. berat turun 2kg dlm mase 2minggu dh lA sy mmg underweight . kene drip air tp nk masuk hospital,drip kt kk je