Pertama kali mengandung.

Assalamualaikum, hai morning semua ⛅️ pagi ni saya nervous betul guna ni. Saya celup dalam bekas.. kira sampai 5 saat. Tengok result belum sampai keluar line. Lepas tu, saya celup sekali lagi .. dapat result +ve.. betul ke cara saya buat ? 😌 jantung berdebar2 👶🏻##ingintahu #firstmom

Pertama kali mengandung.
14 Balas

celup 2x pun x slah juga tu sis ni brand mahal rasanya Mmng dah ada ni😍

2y ago

Itulah, sebab ramai cakap clear blue tepat brand nya.. Alhamdulillah 🤗