Eczema baby 4 bulan lebih

Assalamualaikum, hai mommy2 semua. Nak tanya ada tak yg berpengalaman baby eczema. Kalau ada boleh tak share macam mana rawat eczema yg jenis berair + kering. Saya dah pergi 3 klinik, tapi still tak membantu. Dah try sapu krim steroid pun sama jugak. Ubat kampung pun ada try tapi makin merah. Dab dab dengan water saline pun still sama jugak. Saya dah buntu nak sapu apa lagi. #firstbaby #firstmom #pleasehelp

Eczema baby 4 bulan lebih
45 Balas

sama mcm adik saya yg last masa baby dulu..mcm² kami letak..termasuk la letak gincu..last² kami cari nama klinik penawar and dia akan bagi ubat makan utk kurangkan gatal..and for skin kitorang letak allano.. alhamdulillah ambik masa nak pulih but berbaloi...