Obesiti & tips

Assalamualaikum.. hai mommy² & bakal mommy.. nak tanya hari ni sy first time buka buku pink.. kandungan baru 10 weeks.. bmi sy obes, bacaan bmi 33.. bahaya tak utk kandungan & diri sy.. ada tak ibu² yg alami mcm sy.. sy ada baca artikel yg ckp baby yg lahir blh jadi pramatang.. :( Ada any tips tak utk di share.. tq so much for response.. :) #firstbaby #bantusharing #mommybuntu

1 Balas

BMI sy 32, obes dan ade gdm but still under control.. sebaiknya sis jaga pemakanan n control gula, sbb klu dh sekali sangkut gula nih, sgtlah leceh dan penat urusan mngandung jadinya..huhuuu...

4y ago

Alhamdulillah trima kasih sis sudi share.. ❤️ in Shaa Allah sy akan cuba yg trbaik.. Moga kita smua dilindungi oleh Allah.. :)