Chewing Gum for Pregnancy

Assalamualaikum & hai mommies.. Nak tanya, apa chewing gum yg sesuai utk ibu mengandung? yang tak memudaratkan kandungan 😇 bagi tau brand apa tau.. if sertakan gambar pun lagi bagus! 😘 terima kasih uols 🥰 Sekarang saya d fasa start rasa pening & mual2 💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️

2 Balas

tak kisah brand pun sis yg penting perasa yg sis boleh terima.. kalau ada yg less sugar lagi bagus sebab kita nak kunyah2 buat hilang rasa mual je kan..

Waalaikumsalam, apa apa pun boleh. Tapi kalau awak ada GDM better ambil yang sugar free.