HB makin turun, berat makin naik

Assalamualaikum hai mommies, sy 23 weeks dah. Bole share tak acamana nak naikkan hb ya? Mcm2 da try mkn, pati delima, kerang, jus oren, air kelapa dan so on.. Tp masih hb makin turun. Ada tips apa2 lg tak? Terima kasih sudi bantu 🥰 #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

saya pun sme mcm awak jugak. Asyikk ade problem ngn hb. Sy pun cuba pati delima juga sekali ngn ubat kk bagi. Sy ade consume calla milk. Alhamdulillah , hb nk hujung2 bruu nampakk cantikk sikit. Awk try lah calla milk mne tahu boleh membantu hb awak naik.

9mo ago

Minum calla milk ada sangkut gdm tak? Sbab orang kata susu tepung macam ni manis/banyak gula

Sama la dgn sy.. Berat naik.. Tp hb turun.. Xminum caffien pon.. Pening dh nk buat cmna..

wasalam, ada minum kafein? jarak ubat dgn susu brp jam?

9mo ago

ooookayy noted sy try cmtu pula. thank you ya share