Ingin tahu

Hai mommies kt sni sy cuma nk shares apa yng sy alami skrg sy dh lewt dtg haid 2minggu lbih so dlm berapa hari ne sy strt sakit perut belah kiri smpi blkang belah kiri juga rsa dia mcm kna cucuk² rsa senguggut pun ada n nyilu pun ada smpikn nk bring siap letak anak bantal kt perut bru selesa sikit. Sy dh try buat upt hri ne upt sy mcm samar² adakah mcm tu ke rsa kehamilan sbb sy xada pengalaman lgi so sy minta pendapat mommies² kt sni kot² ada sma ke🥺 #pleasehelp #firstbaby

Ingin tahu
1 Balas

test upt semula after 48j. hcg meningkat setiap 48jam. if positif upt akan makin terang