keluar darah sdikit

Assalamualaikum hai mama mama sekalian . Saya pregnant 6week. semalam keluar darah sedikit,m dan cair , pagi ni darah tu pekat tpi sikit sikit . Sebab apa mcm tu? normal ke? #ingintahu #firstbaby

2 Balas

Wslm sis . Perut ada sakit tak yg mcm period ? Kalau darah kluar pekat & bketul ketul better p klinik kshtan tdekat . Biasa dktr akan scan tgok keadaan baby

3y ago

kantung bru 5mggu. lagi 2 mggu doc target scan nmpk baby

Hi sis, kalau dah pekat dan merah, better terus pergi hospital atau KK. Hope all well for you and baby.

3y ago

Tadi pergi klinik doc kasi ubat kuat kan rahim dan ubat keputihan untuk insert dalam vagina.