31 week 1day

Assalamualaikum hai ibu2 saya nak tumpang tanya.. Ada tak ibu2 pernah alami macam saya alami sekarang ni normal ke 31 week baby x gerak jam 9 ..malam Dia cuma gerak jam 10 lebih malam dengan jam 12 malam . macam tu siang pun dia tak gerak jam 9 pagi . gerak pun jam 8 pagi jam 11 pagi macam tu habis tu jam 4 petang dia gerak lagi.. .. Saya risau. Bukan ke kira gerakan baby jam 9 pagi dengan jam 9 malam.. Saya risau sangat.. Normal ke ibu2 ada tak ibu2 pernah alami nya..#firstbaby

1 Balas

Patut gerak mcm biasa. Klu rasa dlm 1 jam dia x aktif, kena kejut bby. Bby akn aktif especially bila kita rehat.