Ubat nyamuk sesuai bayi

Assalamualaikum. . Hai. Ank sy berusia 5 bulan baru terkena ggitan nyamuk di hidung smlm. Perlu letak apa? Produk apa ye halau nyamuk yg sesuai nk letak dlm bilik yg bayi tidur #pleasehelp

4 Balas

Tampal mosquito patch brand snapkis. At the same time spray repellent sekali. Brand offspring ada. Kalau rasa mahal cari dekat watson atau guardian, kalau promo bawah rm15 dh boleh dapat

Nak selamat pasang kelambu..harga bawah 20ringgit ja kelambu besar tu..

mosquito patch. tampal kt tmpt tidur baby.

9mo ago

Sangat berkesan. Cari yg ada for babies, if not yg biasa pun boleh. Tampal kt baju ye, jangan kena kulit