Upt +ve pastu - ve

Assalamualaikum hai.. Admin hide profile sya ye.. Sya nk tnya, ada dk ibu2 kat sini yg ada simptom pregnant, contoh muntah, tkdk selera nk mkn dn test upt samar2 tpi agk jelas dn delay period 5hri lpastu turun period 1 hari dn test upt pulak - ve tpi pregnant?? Lpas turun period 1 hri tu, simptom pregnant tetap ada, tpi just mual2, krem bwh perut dn rasa sebu ja perut, plus puting sakit.. Terima kasih klau ada ibu2 yg sudi jawab pertanyaan ni.. 😊 ##firstbaby #bantusharing #bantusharing #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #seriusnanya #seriusnanya #seriusnanya #seriusnanya #seriusnanya #seriusnanya #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #seriusnanya #seriusnanya #seriusnanya #pleasehelp #pleasehelp #seriusnanya

1 Balas

waalaikumussalam. masa dapat upt -ve tu ada buat test lagi tak? kalau sy, biasa guna mcm2 jenama upt utk setiap kali test jadi kalau kebanyakannya -ve lebih sahih sikit. atau puan relax dulu dlm seminggu & buat upt lagi

3y ago

Aamiin2, terima kasih sis.. Ya simptom pregnant byk sgt, baru2 lpas waktu subur, dia start sakit puting ngilu jaa, smpai la harini, tktw kenapa, dgn rasa senggugutnya.. Harap2 badan ok laa, tkot jugak rasa semua ni, klau ada bby tkpe, tkot sakit lain pulak.. Terima kasih sis doakn sya..