38w5d pregnant

Assalamualaikum. Doakan saya Nur Ellyana bt Abd Razak cepat bersalin dan dipermudahkan urusan bersalinnya nanti. Aamiin 🤲🏻 Due 5/6 tapi masih belum ada tanda2 nak bersalin. Risau baby lama2 dalam perut. Kalau boleh nak dia cepat2 keluar biar nampak depan mata #firstbaby #firstmom

2 Balas

sama due date saya. tp incase tak beranak lagi, dah kena serah diri 4/6. harap sgt ada la turun tanda before kena serah diri.

semoga dpermudahkan segala urusan bersalin awak🤲😘