ruam ke kulit Kering???

Assalamualaikum, dn hi.....ibu ii smua ini ruam ke kulit Kering ya? Saya keliru . Ape perlu saya buat? Perlukah saya tukar sabun mndian? Mintk pencerahan ibu ii berpengalaman ☺️ #youngmother #babyfirst

ruam ke kulit Kering???
8 Balas

Ruam kulit kering. Sapukan lotion utk elakkan dia menggaru. Benda mcm ni yg buatkan bby x selesa. Pakai krim yg sesuai dgn kulit bby. Mcm sy, sy suggestkan sudocream ni, sb dia lembab dan menyejukkan kulit.