Pergerakan baby 26 weeks

Assalamualaikum dan selamat tengahari mummy semua..saya nak tanya ada tak baby mummy yg malam start pukul 10 sampai 1 pagi gerak aktif...subuh pon gerak aktif...bila sampai je waktu yg nak kira pergerakan baby 9 pagi- 9 malam gerak memang gerak tapi kurang aktif..saya try nak kira pergerakan baby 10 kali..memang cukup tapi nak kene gerak² kan perut baru respon..kalau waktu malam and subuh tu tak perlu gerak kan perut...baby aktif sendiri...ada tak mummy yang baby dy camni....sorry ayat terabur ke apa...just ingin tahu..first baby...#ingintahu #bantusharing

6 Balas

Same dgn sy , sy skrg 31w .. siang kurg aktif , tp menjelang je mlm dy pnye aktif bkn maen ..