Pergerakan baby 26 weeks

Assalamualaikum dan selamat tengahari mummy semua..saya nak tanya ada tak baby mummy yg malam start pukul 10 sampai 1 pagi gerak aktif...subuh pon gerak aktif...bila sampai je waktu yg nak kira pergerakan baby 9 pagi- 9 malam gerak memang gerak tapi kurang aktif..saya try nak kira pergerakan baby 10 kali..memang cukup tapi nak kene gerak² kan perut baru respon..kalau waktu malam and subuh tu tak perlu gerak kan perut...baby aktif sendiri...ada tak mummy yang baby dy camni....sorry ayat terabur ke apa...just ingin tahu..first baby...#ingintahu #bantusharing

6 Balas

sy pun sama sis.. sy kerja siang hari, baby kurang aktif mungkin sb sy byk gerak.. bila mlm je 10mlm ke atas die aktif kdg smpai terterik perut die gerak.. sy br 26 minggu.. kdg risau bila siang die xberapa aktif.. nk boleh tggu ke malam, mcm2 fikir siang tu nkg scan la apela.. 😰