Anak nak masuk 2 tapi xpandai tengok jantina 😂

Assalamualaikum dan selamat petang hampa😘. Ada tak mommy macam saya. Setiap kali doc scan baby. Mommy beria nk tengok jantina tapi xpandai😂. Saya anak nak masuk 2 dah setiap kali scan doc tunjuk je jantina baby tapi xpandai nak tengok laki ke perempuan 😁.

3 Balas

Buat details scan sis.. Comfirm nampak dan doktor akan bgtaw

1y ago

kalau dah buat detail scan sblm ni, tak perlu buat dah. biasa detail scan ni doc suggest 20w-24w. kalau dah 30w ke atas boleh buat 5d scan. lg jelas nampak gendre