Anak nak masuk 2 tapi xpandai tengok jantina 😂

Assalamualaikum dan selamat petang hampa😘. Ada tak mommy macam saya. Setiap kali doc scan baby. Mommy beria nk tengok jantina tapi xpandai😂. Saya anak nak masuk 2 dah setiap kali scan doc tunjuk je jantina baby tapi xpandai nak tengok laki ke perempuan 😁.

3 Balas

klau sy msa 20 weeks doktor di Kk scan nmpak jntina trus dia bgthu anak girl... lpas 2 mnggu buat detail scan alhamdulillah mnmng baby girl sebb baby bg nmpak lg jlaa

1y ago

yeke . sy scan 27w hrtu doc pn xsure boy ke girl . mmg masih dlm rahsia bby ni😂. skrg dh 32w .

Buat details scan sis.. Comfirm nampak dan doktor akan bgtaw

1y ago

kalau dah buat detail scan sblm ni, tak perlu buat dah. biasa detail scan ni doc suggest 20w-24w. kalau dah 30w ke atas boleh buat 5d scan. lg jelas nampak gendre

p klinik n scan dgn doktor sis.