berat badan

Assalamualaikum dan selamat pagi mommy semua?? kita nak tanya ada masalah sama mcm kita berat badan naik mendadak dari awal kandungan sampai kandungan 6bulan ??? Ada sape² tau mcm mana nk kekalkan berat badan tu??? #xmaukecam² #justmintakkongsipengalamanmasing²

2 Balas

Setiap kali appointment naik 2-3 kg.. paling mendadak mse 35w ritu.. naik 2kg dlm mse seminggu 😂 nsib baik la misi ku lemah lembut.. xpernah kne marah.. cuma kne monitor bp twice per week.. berat baby normal.. berat mak nya melebih2 naik haha

Sama mcm sy la sis..kalo sy ade kncing mnis ssh nk cntrol tu brt bdn naik mndadak..