Barang2

Assalamualaikum dan selamat malam ... say nk tanya brang2 keperluan baby & mommy bila waktu sesuai belikan ye ... Dan ap keperluannya ... bole share kan x .??? ?

18 Balas

sy start 4 bln tp sikit2.ni dh 6 bln dh start xleh shopping lama2.cpt pnt.klo nk cuci mata tgk shoppee/ig je.

Seeloknya 7month bole dh beli brang bby sikit2. 😊

sy beli sblm pregy lg..beli slow2.hehe

5y ago

aaah...sbb nk hilang kn kesedihan lps kgguran msa 7w thun lps..so thun ni bwli slow2

Sy start 6bln dh beli sikit2

Terima kasih semua

7bln keats

Sy 3 bln start beli. Ni dah masuk 5 bln tinggal lg sikit2 je. Mmg plan nak siapkan awal sbb bln 12 ni dah 7bln, nak siapkan brg2 sekolah abg & kakak dia pulak. Takut tak larat dah time tu.

Sy masa 5 buln dh bli sikit2..nie 34 minggu ada sikit lg brng yg kena bli..