Ubat Kemurungan Ibu Hamil

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sy ingin bertanya adakah perlu ibu hamil yg terlalu depress /kemurungan ambil ubat depressi. Selain dari senaman, kaunseling, dekatkn diri dgn Tuhan, tlg ibu2 yg berpengalaman sudi share pndpt dan beri semangat. Terima kasih Sy hamil 5 bulan. Anak ke 4

1 Balas

Waalaikumussalam.. pd sy tk perlu bergantung pd ubt sis. Cuma perlukan sokongan, dan luahan. In sha Allah, sekurang²nya dpt mengurangkan tekanan yg ada. Cari sahabat yg trbaik utk sis berkongsi rasa, sokongan suami tercinta. Ada Masa, cari waktu utk holiday atau berjalan di luar utk lihat kebesaran Allah. Jgn berseorangan, dan terlalu memikirkan perkara yg remeh. In sha Allah, akn serba sedikit akan pulih dr depress.. semoga dpt membantu yer 💕