Kerap demam adakah membahayakan janin ?

Assalamualaikum dan salam sejahtera Start awal mengandung hingga laa sekarang 10week 3day saya selalu demam dan selesema.. lagi² pada awal pagi dan tengah malam.. adakah normal ? Adakah ia membahaykan janin?

2 Balas

kalau terlampau kerap mmng akn effct . try jumpa dokter . tanya pendpt . sbb kita kalau dh prgnt mmng antibody lemah .

sis kena tingkatkan immune sistem... spy baby pun sihat.. bole ambil vit c atau zinc..