Sawan Nangis

Assalamualaikum dan salam sejahtera..saya nak tanya, adakah kerak di bahagian kepala ini menjadi punca bayi terkena sawan nangis..?

Sawan Nangis
2 Balas

Wasalam... Sy kurg pasti samaada ianya berkaitan atau tdk.. Knp baby awk kena sawan nangis ke?

5y ago

Cuba check perut baby.. Takut kembung

Baby saya baru baik dari craddle cap ni..masa kne hari keje nanges je sbb xselesa..garu2 kepala smpai berdarah...sampai jangkit kt muka sume... mental juga la dekat 2 minggu..alhamdulillah lepas tuka syampo jumpe doc apply ubat..skng da ok..kepala muka pn da cantik

4y ago

ubat apa ye puan? sbb anak sy crandle cap mcm ni juga sapu mcm2 tak hilang2