Pelan perancangan keluarga

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua Boleh share or bagi tip untuk pelan perancangan keluarga.

1 Balas

Wslm...for save n good planning just g kk n cucuk je senang xde la terlupa mkn pil perancang sbb klau rancang sndr bahaya sbb kemungkinan pregnant tu mest ad 🙂

4y ago

Myb tgok kesesuain jgk kot awk... Sbb sy ok period dtg jgk cuma xmcm biasa je la but tye nurse normal bg yg cucuk... Setengah org xdtg period lansung... So the other way cuma blh mkn pil je la klau xblh cucuk 😊