Kulit Muka Anak

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera ibu2 dan ayah2 sekalian. Anak saya dh masuk hari ke 50,sebulan lebih. Kulit muka anak saya dari umur belasab hari hingga hari ini masih belum hilang tanda gatal2. Kdg2 dia sendiri tergaru2 dgn mittens nya. Bila tanya doc,doc ckp kulit belum matang. Bukan enzima. Ada tidak ibu ayah yang ada pengalaman yang boleh dikongsikan.

Kulit Muka Anak
18 Balas

hnye rjin2 bersih kn kulit bby je sis . biase bby mmg kulit sensetif . tmpt pon kne bersih . lps tu sis lps bg susu ke ap lap dgn kain bersih yg basah . klau bby kuat peluh jgn pkai kn pkaian yg pns2 . bole jdi sbb tu naik ruam . ekzema mmg xmcm ni . ni hnye ruam .