Bersalin czer

Assalamualaikum dan hye mummy² smua..boleh tau klau bsalin czer brapa lama waktu pnyembuhan luka dalaman..luka luaran boleh nampak tp dalaman macam mana ya? Terpaksa emergency czer..skarang dh 38hari tp masih terasa ngilu walaupun luka luar dh elok..mohon bantuan ye mummy² sekalian..tq

1 Balas

Wasalam.. Luka dalaman mmg ambil masa utk sembuh.. Jgn risau la.. Jgn angkat berat byk sgt la.. Angkat baby xpe.. Sy pun czer jg.. Nothing much to worry actually.. Jgn pregnant dlm masa kurang 1tahun la.. Tp sebaik baiknya lepas 3thn baru pregnant semula supaya doc boleh consider vaginal birth..