PERSEDIAAN KALI PERTAMA BUKA BUKU PINK

Assalamualaikum dan hai semua. Esok merupakan kali pertama saya akan ke klinik kerajaan untuk buka buku pink. Persoalannya,saya kena puasa ke?(tak boleh makan minum sebelum ke klinik), memandangkan banyak artikel saya baca,pihak klinik akan mengambil darah untuk tengok tahap gula,hb dan sebagainya. Mohon pencerahan dari pengalaman ibu ibu semua.Terima kasih didahulukan dan moga semua ibu ibu dan bayi dalam applikasi ni sihat hendaknya🥰

2 Balas

Masa buka buju pink ..mmg stnghri lah ..mula2 jmpa dktor ..lpas tu jmpa nurse ..